Kookclub mei 2017
Kookclub mei 2017
Aperitief Russian
70 cl vodka 1 kg. perzikvlees 150 cl agrum schweppes perzikvlees in stukken snijden , alcohol mengen ,mixen met bokaalmixer, aanlengen met agrum
|
Ingredienten voor 4p
|
Voorgerecht : Noorse Zalm
Zalmtournedos in grof zout wentelen en gedurende 30 min. afspoelen, droogdeppen ,kort aanbakken aan beide zijden, half gaar bakken en laten rusten. verschillende tomaten snijden ,p&z,olijfolie saus : 1/2 forelfilet mixen met warme room ,p&z en afwerken met peterselie.
|
Ingrediënten voor 4 p 150 gr zalm pp verschillende soorten tomaten naar wens 1/2 forelfilet, 10 cl room, peterselie
|
Hoofdgerecht : Lamsragout
lamsvlees goed kruiden, aanbakken in olijfolie,groentenmix van de dag erbij en aanbakken . Blussen met gepelde tomaten en rode wijn.p&z, rozemarijn, thijm , in de oven voor 1h. vlees uithalen, saus mixen en 20c l room +peterselie en groenten erbij Papardelle al dente koken , |
ingrediënten voor 4p: 1 kg lamsvlees,groentenmix naar wens,blik gepelde tomaat,20 cl room Papardelle
|
Nagerecht : Aardbeien
25 cl room,100 gr suiker half opkloppen, likeur bijvoegen, en geplette peper roomijs : alle ingredienten samen opkoken en zeven nadien draaien in ijsturbine
|
Ingrediënten voor 4p: 25 cl room, 100 gr suiker,grand marnier, groene peper uit blik roomijs : 1l melk,400 gr suiker,1 vanillestok, |
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
Kreeftenfestival ALL-INN 1N
- Prijs arrangement voor 2 personen
- 1 nacht met ontbijt en tal van lokale en zelfgemaakte specialiteiten
- welkomsdrink en kennismaking met het hotel
- Fietsen en fietskaarten
- Wandelkaarten
- 1xGastronomische menu met Luxe Tapas Vis,kreeft, nagerecht
- inbegrip apero,waters,fles wijn,koffie